Избрани Новини

Жени ГЕРБ-Гърмен проведоха отчетно-изборно събрание

Единодушно дадоха своята подкрепа за кмета на Скребатно Даниела Пидева

В присъствието на областния координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева, дамите от структурата на ГЕРБ в Гърмен проведоха отчетно-изборно събрание. На него присъстваха и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов и общинският ръководител на ГЕРБ-Гърмен Верхат Ислямов.
Над 100 жени единодушно дадоха своята подкрепа за кмета на с.Скребатно Даниела Пидева.
„Благодаря на всички вас, мили дами, че не спирате да работите за развитието на региона. Предстоят ни изключително важни избори за членове на Европейския парламент през месец май и за местна власт през есента, но аз съм убедена, че с такава нежна, но твърда сила, ГЕРБ-Гърмен върви към много бъдещи успехи!“, каза по време на събранието областният координатор Даниела Савеклиева.
Евродепутата Асим Адемов заяви, че благодарение на  ГЕРБ-Гърмен и народния представител Даниела Савеклиева, в общината са влезли над 3,5 милиона лева за  ремонти на училища, улици и др. Адемов заяви още, че заедно с  ръководството и съветниците  на  ГЕРБ–Гърмен  работят в пълен синхрон и усилено за  благото на общината и жителите й, а резултатите вече са видими .
Номинацията на Даниела Падева следва да бъде одобрена и от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов