Кухнята за бедни нахрани дошлите на Сирни Заговезни

Дежурството мина в дух на взаимно опрощение

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя на празника Сирни Заговезни раздаде храна на социално слабите ни съграждани.
"Простено, простете!
Днешното дежурство мина в дух на взаимно опрощение с хората от енорията и ползвателите на кухнята. Сготвихме леща и вкусни макарони на фурна. Имаше още хляб и шаколадови вафли. Леки и спасителни пости", пожелаха  организаторите.
Увеличава се броят на новодошлите хора, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия