Избрани Новини

Грации с чар и изящество отново радват благоевградчани

Община Благоевград и КХГ "Пирин“ са домакини на Втория международен турнир “Golden Pirin Cup”

Втори Международен турнир „Golden Pirin Cup” започва в Благоевград. Традиционното събитие е в рамките на 2 дни - 9 и 10 март в зала „Скаптопара“. В турнира участие ще вземат 430 грации от 15 спортни клуба от страната. Едни от най-силните клубове в страната ще представят своите грации. „Левски“, „Левски-Илияна“, „Левски-плюс“, ЦСКА както и по-нови клубове като „Море“ - Несебър, „Брилянт“ -  Пловдив, „Велбъжд“ Кюстендил, „Пирин-ЕМ“ - Гоце Делчев, „Виктория „Перник, Отборите на Дупница, “Теа-Денс“ са само  част от отборите, които ще покажат финес, грация и талант.
Представителите на националния отбор на България Лъчезара Пекова и Леонор Божанова, както и на националния отбор на Македония Рейчъл Стоянова също ще покажат сложни съчетания пред публиката в Благоевград.
Главен съдия на турнира ще бъде Камелия Игнатова, световна и европейска шампионка от ансамбъла, съдия международна категория и представител на БОК.  
Спонсори на спортното събитие са Метро, Хиполенд, Евтерпа, Зайо Байо, Издателство Фют, Екоботълс и др. Те са предоставили специални награди за гимнастичките, представили се по време на турнира.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)