"Горката Франция" идва в Сандански

Постановката е на 25 март от 19:00 ч.

Едно от най-веселите театрални заглавия пристига в Сандански по покана на Ивем Лайф. Постановката е на 25 март, 19:00 ч. в Дома на културата, а тя е с участието на новия любимец на санданската публика Сашо Кадиев, както и Катерина Евро, Александър Дойнов, Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова.
Франция. Париж. Обикновено френско семейство. И докато всичко изглежда познато и делнично, съдбата вече е забъркала коктейл от непредвидени ситуации и неочаквани обрати, гарнирани с много смях.
Пиесата „Горката Франция” среща зрителя с бояджията Виктор Табуре от Лимонж. За кратко време той открива, че семейството му не е това, което си е мислел и че не познава най-близките си същества. Изоставен от съпругата си, той пристига в Париж при сина си Мишел, където го очаква нова изненада – младежът живее с любовника си Жозе. Какви методи ще предприеме Виктор, за да превъзпита наследника си, как ще постъпи невярната му жена и как ще реагира чувствителният Мишел? Авторът Жан Ко подхожда с много любов и разбиране към героите си, давайки им многобройни възможности да излязат от заплетените ситуации, в които непрекъснато се забъркват, докато зрителите се заливат от смях. Но зад този смях се крие  и много житейска мъдрост и любов в различните й форми.
Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"