Избрани Новини

Банскалия спечели чисто нов автомобил

Спортна демонстрация направиха състезателите от клуб по ски "Юлен“

Български спортен тотализатор организира специално събитие в Банско като част от зимното турне за раздаване на автомобили и други печалби. По традиция екипът на Спорт Тото посещава родните места на тото късметлиите от цяла България. Там официално връчва ключове за нови автомобили и чекове за солидни суми, спечелени от тото игрите.
През 2018 Спорт Тото заведе късмета в редица градове и раздаде 74 нови автомобила. В търсене на 97-ия тото милионер общата сума на печалбите в игрите достигна до впечатляващите над 11 700 000 лева. Най-голям е джакпотът в любимата игра „Тото 2 – 6 от 49“, който нарасна главоломно до сумата от 7 750 000 лева.
Късметлията от Банско се казва Асен Първанов и печели своя чисто нов автомобил Форд Фиеста във 2-рия тираж на Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Той е дългогодишен участник в игрите на Спорт Тото и винаги играе с едни и същи числа, повечето рождени дати на близки и роднини, но някои - номера на негови любими футболисти. Всеки път играе с общо 4 фиша за игрите „Тото 2 – 6 от 49“, „Тото 2 -  5 от 35“ и Тото 2 – 6 от 42“. „Никога не забравям да попълвам Тото Джокер”, допълва разказа си късметлията, „И ще продължавам да играя тото, защото така помагам на българския спорт и вярвам, че отново ще спечеля.“
БСТ е единственият държавен хазартен оператор, който дава 33% от своите постъпления за българския спорт и спортните федерации. Само през 2018 тотото е осигурил близо 54 000 000 лева в подкрепа на спорта. Всеки участник в игрите на БСТ прави спорта у нас възможен. Това е и причината освен много музика, печалби и изненади, гостите на събитието да се включат в спортната демонстрация, която направиха състезателите от клуб по ски „Юлен“,  Банско.                                                                                                                



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)