Избрани Новини

Благоевградчанка спечели чисто нов луксозен автомобил и 5 000 лева

Името на щастливия собственик е Цветанка Захаринова

Днес на площад „Македония“ в Благоевград Спорт Тото раздаде разнообразни печалби и автомобил на участници в игрите от града. Чисто новата кола и 5 000 лева към нея бяха спечелени в 82-ия тираж от „Тото 2 – 6 от 49“. Името на щастливия собственик е Цветанка Захаринова. Тя е на 38 години, от Благоевград. От 13 години участва във всички игри на СПОРТ ТОТО, като във всеки тираж пуска по общо 8 фиша. Винаги разчита на едни и същи числа, които са рождените дати на членовете на семейството ѝ и такива, свързани с общи щастливи моменти. Цветанка си има свой ритуал. Всеки четвъртък преди да отиде на работа, минава през близкия ТОТО пункт. Там си пуска квитанциите с абонамент за два тиража. За печалбата си разбира, когато отива да провери предишните си фишове и да си пусне новите. „Изобщо не видях, че е залепен афиш, който съобщава, че в този ТОТО пункт е спечелен лек автомобил. В първия момент не можах да повярвам. Радостта и еуфорията вкъщи е неописуема, още повече, че само седмица по-рано спечелих петица от „Тото 2 – 6 от 42“ и очевидно този месец късметът е на моя страна“, вълнува се Цвети. Тя допълва, че част от парите, спечелени като бонус към колата, ще бъдат използвани за благотворителната кампания "Операция Плюшено мече". Инициативата помага на деца в неравностойно положение.
Водеща на събитието беше популярното лице от телевизионния екран и предаването на Български спортен тотализатор - Марина Кискинова. Тя подчерта, че в Благоевградско тото пунктовете са заредени със свръх доза късмет. За последните три години четири от ТОТО джакпотите са се падали именно в тази област. През юли 2015 г. Николай Динков от Благоевград спечели 7 095 000 срещу 3.50 лева. Същата година перничанинът Георги Пенев получи от ТОТОТО над 1 000 000 лева. От петричкото село – Първомай – пък е Здравко Траянов, който през 2017 г. си спечели почти 1 700 000 лева. Късметлия от близкото благоевградско село Покровник пък позна шестте числа в играта „Тото 2 – 6 от 42“ и прибра точно 1 663 872 лева.
От организираната специална томбола, много късметлии си тръгнаха с подаръци и ТОТО фишове за неделния тираж. В него джакпотите ще достигнат 7 700 000 лева, а само в играта „Тото 2 – 6 от 49“ сумата вече приближава внушителните 4 000 000 лева. Това е най-голямата парична печалба в момента у нас, която продължава да нараства. Във всеки тираж има лек автомобил и парични суми до 130 000 лева във Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“.
Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор, който дава 1/3 от своите постъпления за българския спорт. Това е и причината освен много музика, печалби и изненади, гостите на събитието да видят и демонстрациите на спортистите от местния бейзболен клуб „Бизоните“.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов