Избрани Новини

Мариана Бонева ще бъде принцеса Турандот

Тя е позната от сериала "Откраднат живот” в ролята на Ваня

Мариана Бонева, позната от сериала „Откраднат живот” в ролята на Ваня, ще бъде принцеса Турандот тази вечер. Тя стана част от трупата на театъра съвсем скоро и веднага започна репетиции за представлението "Портретът на Дориан Грей", където през март ще дебютира на сцената в ролята на Сибил Вейн.
Преди дебюта си обаче актрисата се изправя пред ново предизвикателство – ролята на принцеса Турандот - мистичната принцеса от древната китайска легенда остава далечна, недостижима, забулена с коварните воали на жестоката красота, на безответните любовни копнежи. Образът ѝ се носи в ефира от воплите, търсещи любов. Любов, която е мъчителна като еротичен сън, като жаждата за топлота и обвързаност, която никога не смогва да бъде утолена. Принцесата така силно копнее за близост, че копнежът ѝ се превръща в ненаситна жестокост.
Актрисата Мариана Бонева завършва в класа на проф.Снежина Танковска в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" през 2012 г. Д скоро беше част от трупата на Драматичен театър "Невена Коканова" - Ямбол, където прави първите си стъпки на професионална сцена, а запомняща се роля на телевизионния екран безспорно е ролята й на Ваня в сериала „Откраднат живот”.
Спектакълът "Принцеса Турандот" с участието на Мариана Бонева се играе тази вечер от 19:00 ч. на голямата сцена на Драматичен театър - Благоевград.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)