Избрани Новини

Турнето на Димитър Бербатов с рекорден брой посетители

Километрични опашки и във Варна, Русе и Велико Търново

Националното турне на Димитър Бебратов, посветено на излизането на официалната му автобиография „По моя начин“, стартира този четвъртък.
Във Велико Търново клуб „Седем“ бе препълнен с негови фенове, а опашката от над 300 желаещи да получат автограф и да се снимат с футболиста се точеше извън заведението. Срещата започна с бурни овации и с дружно изпълнение от всички на химна „Glory Glory Man United”. Близо три часа Димитър Бербатов разказва за себе си, за книгата си и раздаде стотици автографи на почитателите си, голяма част от които бяха деца.
Не по-малко вълнуваща беше срещата му с почитателите му в Русе, където книжарница „Сиела“ се оказа тясна за всички, уважили събитието, и където подписването също продължи повече от предвиденото.
Срещата в морската ни столица – Варна – обедини над 500 жители на града. Близо 3 часа след началото опашката продължаваше да е извън книжарница „Сиела“ във Фестивален и конгресен център, а коридорите бяха претъпкани с тръпнещи от нетърпение и усмихнати хора. Студеното време не се оказа проблем за чакащите за автограф на любимия футболист и събитието продължи почти до 22:00 ч.
В момента все още тече срещата с почитатели в Бургас, която започна от 17:00 ч. в Grand Hotel „Приморец“, предстои такава на 3 декември от 18:00 ч. в книжарница „Сиела“, мол „Пловдив“ в Пловдив, а националното турне, посветено на #D9Book, ще приключи с разговор-дискусия в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ на 17 декември. Входът и на трите е свободен за всеки, който иска да се сдобие с копие от книгата, да получи автограф върху него и да се срещне с голмайстор номер 1 за националния ни отбор.
В „По моя начин“ Димитър Бербатов разказва не само футболни, но и житейски истории без задължителен хепиенд, в които всеки би могъл да разпознае себе си и да намери своя път към успеха. В 500 страници оживява историята на едно обикновено момче от малък град, което успява да изкатери „футболния Еверест”. Изданието съдържа над 70 снимки, включително и непубликувани до момента, от личния архив на футболиста, а автор на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов