Избрани Новини

Над 1000 души на премиерата на "По моя начин“ от Митко Бербатов

Над седем часа най-ярката футболна звезда в България раздаваше автографи

Дългоочакваната автобиография на Димитър Бербатов „По моя начин“ се появи по книжарниците.
На представянето на книгата вчера в книжарница „Сиела“ в Paradise Center над 1000 почитатели на добрата и красива игра имаха възможност да се срещнат с най-ярката футболна звезда в България, придобила световна известност.
Малко преди 11:00 ч. пред входа на книжарницата опашката от нетърпеливи читатели предвеща, че интересът към събитието ще бъде огромен, а след кратката пресконференция, която футболистът даде, всички, уважили деня на #D9Book, имаха възможност да поговорят и да се снимат с него. Мнозина от тях носеха освен книги и албуми, снимки, фланелки на България, „Манчестър Юнайтед“, както и на другите отбори, в които Бербатов оставя незабравима следа.
„Благодаря на хората, които ме уважиха. Какъв е моят начин? Когато хората прочетат книгата, ще разберат какъв е бил моят начин, докъде ме е довел“, сподели играч номер 9 и допълни: „Хората, които са си купили книгата ми, ще разберат какво ме е движело, след като я прочетат. Ще видят докъде ме е довел Моят начин. Това е един от многото начини човек да успее, помогнал е на мен. Надявам се, че младите хора, които тепърва тръгват по пътя си в живота, ще се припознаят.
Две години обмислях автобиографията, може би дори повече, защото идеята се роди отдавна. Това е нещо, което е много трудно. Не очаквах наистина да е чак толкова трудно, но съм доволен от резултата. Защото когато по-трудните неща се случат както трябва, е по-сладко. Наистина е добро.“
В рамките на рекордните почти седем часа Димитър Бербатов успя да остави неподражаемия си подпис на творец, който знае, че успехът идва, когато следваш „своя начин“.
Скоро ще бъдат обявени и датите за срещите в други градове из страната.
В „По моя начин“ оживява вдъхновяващата история на едно обикновено българско момче, стигнало до върховете на световния футбол. В над 500 страници Димитър Бербатов  е открит както никога досега и със сигурност има с какво да изненада и своите фенове, и своите отрицатели. Изданието съдържа непубликувани до момента снимки от личния архив на футболиста, а автор на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.




Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)