Избрани Новини

В АУБ изпращат първия випуск на магистърска програма за ръководни кадри

Церемонията е от 11:30 ч.

В Американския университет в България ще се състои церемония по дипломиране на първия випуск на магистърската програма за ръководни кадри „Финанси, банково дело и управление на недвижими имоти” на АУБ и SDA Bocconi. Церемонията ще се проведе днес от 11:30 ч. в Центъра за образование и култура на АУБ в Студентски град на адрес ул. „Университетски парк“ No. 1 (в близост до зала „Христо Ботев“).
Завършващите ще бъдат поздравени от посланика на Италия у нас Н.пр. Стефано Балди, президента Росен Плевнелиев (2012-2017), президента на АУБ д-р Стивън Съливан, доц. д-р Леонардо Етро, директор „Международно развитие“ в SDA Bocconi и програмен директор на магистърската програма „Финанси, банково дело и управление на недвижими имоти“.  
България е първата страна в Източна Европа, в която SDA Bocconi откри програма, а завършващите я в неделя стават част от възпитаниците на SDA Bocconi, сред които са бившият италиански премиер Марио Монти, председателят на Европейската банкова федерация Алесандро Профумо, бившият председател на италианската нефтогазова компания ENI Паоло Скарони и главният изпълнителен директор на Vodafone Виторио Калао.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов