Избрани Новини

Помощник-машинист скочи от влака и загина на място край Бело поле

Загиналият помощник-машинист е на 33 години от село Бистрица, община Дупница

Помощник-машинист загина на място, след като се е хвърли от товарна влакова композиция. Инцидентът е станал в района на село Бело поле, съобщи за Радио Благоевград говорителят на ОД МВР-Благоевград Йорданка Шаркова. Сигналът в полицията е подаден от машиниста на влака в 16.00 часа. Загиналият помощник-машинист е на 33 години от село Бистрица, община Дупница. Пътническият влак се е движил в посока Благоевград - Дупница. Инцидентът е станал в тунела в района на село Бело поле. На място има полицейски екипи.

Движението на влаковете в участъка между гарите Благоевград и Кочериново бе спряно. За пътниците от преминаващите през участъка пътнически влакове бе организиран превоз с автобуси, съобщиха още от БДЖ.

Движението на влаковете между Благоевград и Дупница вече е възстановено, потвърдиха от жп Дупница и жп гара Благоевград. На мястото на инцидента е оказана медицинска помощ на машиниста на влака, който се е почувствал зле. По-късно товарната композиция е била изтеглена на гара Кочериново, където продължават процесуално-следствените действия за установяване на причините за тежкия инцидент.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов