Избрани Новини

Обичате ли котки?

Гръцки остров предлага високо платена работа като гледач на котки

Любителите на котките вече имат още една причина да дойдат в Гърция, тъй като центърът на остров Сирос предлага работа на някой, който може да се грижи за десетки котки. Спасителката на котките на Божията любов коментира свободното място в социалните медии и заявява, че работното място е една много специална позиция и е за „зрял и истински страстен любител на котките". Разположен в красивата природна среда на остров в Егейско море, щастливият кандидат ще трябва да се грижи и да лекува около 55 котки. Платената работа започва през ноември с известно доброволчество преди това. Работата се заплаща и включва настаняване, вода и електроенергия и е нужен минимум шестмесечен ангажимент.

„Без съмнение ще се развиете най-добре, ако сте човек, който оценява природата и харесва спокойствието – и спокойно се отпуснете в собствената си компания“, се казва в рекламата. „Това означава, че никога няма да се почувствате самотно в компанията на котките и се очаква да живеете с малка компания котки в къщата си.“

От кандидатите се изисква да изпратят заявление със снимка и подходяща информация на joanbowell@yahoo.com, информира в. "Български новини".



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)