Избрани Новини

Тони Стораро: "Зафирис Мелас е моят учител“

Певецът е приятел с гръцката легенда

Звездата на българския попфолк Тони Стораро също има кумири и не крие това. Изпълнителят качи снимка в социалните мрежи, на която позира в приятелска прегръдка с легендарния гръцки певец Зафирис Мелас. Като коментар към фотоса той добавя краткото, но достатъчно ясно „С моя учител - Зафирис Мелас“, което е категорично признание чий ученик е Човека-глас.
Тони неведнъж е отбелязвал, че обожава творчеството на колегата си от южната съседка. Той подчертава, че приятелството му с него е най-голямото щастие.
„Пред такова голямо име като Зафирис Мелас аз колкото и да порасна в музиката и колкото и да се развивам, никога не мога да кажа, че съм стигнал неговото ниво. Аз винаги ще остана зад него, той винаги ще бъде за мен идол. Винаги ще се уча от него, защото музиката край няма, тя цял живот се учи. Навремето той е имал свои кумири, от които се е учил, сега аз имам него не само за кумир, но вече и като приятел. А това пък е най-голямото щастие за мен, да живеем в едно и също време с такъв глас като него“, призна неотдавна Стораро пред ФЕН ТВ.
Зафирис Мелас също не спести комплиментите си към Тони, като го определи за „най-добрия“.
„Той е един-единствен и е най-добрият! Не го казвам само защото е мой приятел, а защото е факт! Изпълнява мои песни и като го слушам, имам чувството, че слушам самия себе си. Той е много добър певец с отличен глас“, категоричен е Мелас.
През 2014 г. двамата изпълнители записаха дуетната песен „Приятели“. Баладата, в която се възпява мъжкото приятелство, бе сбъдната мечта за звездата на ФЕН ТВ.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов