Избрани Новини

Тони Стораро и Доан – новите братя в попфолка /видео/

Представиха своя първи дуетен проект "Братле“

Доан и Тони Стораро лекуват любовната си мъка. Двамата изпълнители представиха своя първи дуетен проект „Братле“ в ефира на ФЕН ТВ и YouTube канала FENTV Bulgaria.
Парчето е посветено на онези, които са зарязани от половинката си – ситуация, добре позната на всички нас. За едни решението на любовните проблеми е да потънат в сълзи и отчаяние, но не и за изпълнителите на Diapason Records. Лекарството, според братлетата, е да полеем  обилно раздялата и да се огледаме за други жени.
„Ако пак ти кажа, колко я желая - удари ме силно, да се осъзная“, призовава Доан към Тони Стораро.
„Айде стига вече, пий да се оправиш. Планът тази вечер е да я забравиш“, отговаря му Човека-глас. „Братле, погледни – пълен е светът с жени. Идеални и да няма, нови има винаги“, добавя още Тони Стораро.
Музиката на парчето е с танцувален характер и е идеалното предложение за летните купони, които тепърва предстоят. В клипа Тони и Доан демонстрират приятелството си и положителното отношение към всяка житейска несполука.
Стораро разказа интересен момент около заснемането на видеото, в който снимачният ден е бил под въпрос.
„Тъкмо слизахме от колата и тръгнахме към студиото, когато зад една колона изскочи черна котка и мина пред нас. Не съм от най-суеверните хора, но това е едно от най-разпространените поверия – че ако такава котка ти мине път, е на нещастие. Къде на шега, къде не, бяхме готови да отложим деня на снимките, но признавам, бях в добро настроение и пренебрегнах случката“, през смях разказва той.
Доан от своя страна не спести суперлативите си към своя колега.
„Тони е голям професионалист. Това е изпълнител, който знае как се работи и прави нещата точно и ясно. Той е най-големият глас в България и за мен възможността да направя дует е него е огромна чест. Като цяло записите и снимките минаха много добре, забавлявахме се. Благодаря на всички, помогнали този проект да се осъществи“, сподели певецът.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов