Дения Пенчева направи благотворителен търг на градинско парти

Чрез събраните средства ще подпомогне деца-сираци да отидат на море

Народната певица Дения Пенчева събра четирицифрена сума от благотворителния търг, който организира съвсем наскоро на градинско парти в своя дом. Инициативата е продължение на „Лайънс клуб“ и Столична община. Целта на събитието е чрез събраните средства да подпомогне деца сираци да отидат на море.
Гостите на мероприятието бяха подбран кръг от хора - специални гости, бизнес дами и приятели на Дения Пенчева, пристигнали специално за благотворителното събитие от Америка.
За каузата се разиграха любими предмети на певицата, част от които и нейният последен албум „Българско момиче“. Бляскавата състезателна разпродажба премина в бял дрескод, а всички гости се насладиха на специална музикална програма, допълнена с вино и шампанско с 23 каратови златни частици.
По време на благотворителното събитие Дения Пенчева откри летния сезон на арт-ателието си „Crystal shoes Denia”, в което изработва дизайнерски обувки, дрехи и бижута вече 6 години.
„Аз лично смятам, че всеки човек е добре да се включва в благотворителни каузи. Вярвам в това, че гласността мотивира хората да бъдат част от подобни идеи. Когато имаш възможност да помогнеш, това те кара да се чувстваш щастлив“, споделя Дения Пенчева.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"