Избрани Новини

Дения Пенчева направи благотворителен търг на градинско парти

Чрез събраните средства ще подпомогне деца-сираци да отидат на море

Народната певица Дения Пенчева събра четирицифрена сума от благотворителния търг, който организира съвсем наскоро на градинско парти в своя дом. Инициативата е продължение на „Лайънс клуб“ и Столична община. Целта на събитието е чрез събраните средства да подпомогне деца сираци да отидат на море.
Гостите на мероприятието бяха подбран кръг от хора - специални гости, бизнес дами и приятели на Дения Пенчева, пристигнали специално за благотворителното събитие от Америка.
За каузата се разиграха любими предмети на певицата, част от които и нейният последен албум „Българско момиче“. Бляскавата състезателна разпродажба премина в бял дрескод, а всички гости се насладиха на специална музикална програма, допълнена с вино и шампанско с 23 каратови златни частици.
По време на благотворителното събитие Дения Пенчева откри летния сезон на арт-ателието си „Crystal shoes Denia”, в което изработва дизайнерски обувки, дрехи и бижута вече 6 години.
„Аз лично смятам, че всеки човек е добре да се включва в благотворителни каузи. Вярвам в това, че гласността мотивира хората да бъдат част от подобни идеи. Когато имаш възможност да помогнеш, това те кара да се чувстваш щастлив“, споделя Дения Пенчева.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов