Руслан Мъйнов идва с грандиозен концерт в Сандански

Ще звучат неостаряващи хитове от руски филми и цигански романси

След зашеметяващия успех на проекта, събрал над 55 000 зрители в поредица от концерти, триумфалният му път продължава с нов концерт в гр.Сандански тази вечер от 21:00 ч. на сцената на Дома на културата – Сандански. Неостаряващи хитове от руски филми, цигански романси и любими песни на няколко поколения.
Репертоар от най-големите хитове на руската филмова музика и цигански романси в нови, блестящи аранжименти и завладяващо, артистично изпълнение. Безупречният професионализъм и харизмата на Руслан Мъйнов и Симфониета Шумен, както и високият градус на вдъхновение увличат публиката в общ ритъм, музика и емоция!
„Душата пее и танцува“ – може би това е най-точното определение за незабравимото преживяване, което очаква всички, които за пръв или пореден път ще изживеят това удоволствие!
Заповядайте да пеем и да се забавляваме заедно в един емоционален концерт с вечните: „Очи чeрные“, „Ваше благородие“, „От зари до зари“, „Нане цоха“, „Смуглянка“, „Парамела“, обичани детски песни и хитове от репертоара на Алла Пугачова, Муслим Магомаев и ВИА „Земляне“!
„Ако правиш нещо със сърце и голямо желание, то не може да не даде резултат и да не докосне хората” казва в едно свое интервю любимият изпълнител.
Диригент на програмата е младият и много талантлив Левон Манукян.
Очакват ви над 2 часа с любимите руски мелодии в изпълнение на Руслан Мъйнов и грандиозен симфоничен оркестър.
Снимка на Деня

Щрихи от Плевен