Избрани Новини

Руслан Мъйнов пее „Любими руски песни” в кино „Орфей с Опера Пловдив

Пловдив Лайф

08-09-2016, 12:00

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Руслан Мънов ще изпълни „Любими руски песни” на 10 септември в лятно кино „Орфей” от 20:30 часа заедно с оркестъра и хора на Опера Пловдив. След успеха на концертите в Зала 1 на НДК и двугодишно национално турнето "И пак любими руски песни", събрали над 80 000 зрители, Руслан Мъйнов се завръща в Пловдив, където се роди проектът, за да зарадва хилядите почитатели на неостаряващите мелодии.

Рецептата на изпълнителя е проста - репертоар от най-големите хитове на руската филмова музика и цигански романси в нови аранжименти. В  двучасовата забавна програма са включени: цигански романси, добили световна популярност –  „Очи чeрные”,  „От зари до зари”, „ Нане цоха” , „Андрю вердан”, „Парамела”, и др.   Песни от филми на голямото руско кино – „Диамантената ръка”, „Кавказка пленница”, „Тримата мускетари”,  както и военните  песни „Смуглянка”, „Ваше благородие” и др.

С Руслан на сцената ще се качат повече от 40 души – музиканти от Опера Пловдив. Диригент е Левон Манукян, който е и автор на аранжиментите заедно с талантливия пианист Георги Милтиядов.

Билети за концерта се продават в Билетен център пред Общината.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов