Избрани Новини

В Сандански инсталираха интерактивен модул с културна насоченост

Киоскът ще дава подробна и разнообразна информация

В Дома на културата, град Сандански, е инсталиран Интерактивен модул с културна насоченост /Информационен киоск/, който ще дава подробна и разнообразна информация на всички посетители и гости на град Сандански.
С бърз и лесен достъп граждани и гости ще получават актуална информация за културните забележителности в общината, културно-историческите обекти, всички социални дейности и социални услуги, пълна програма за всички предстоящи събития, както и качествени видео материали и галерии.
Използвайки възможността за непосредствен достъп до необходимата им информация, гражданите и гостите ще получават бърза и навременна информацията, която им е нужна. С киоските се предлага и начин за хората, които нямат достъп до интернет, да изискват тази информация по бърз и лесен начин.
Количеството на информацията е неограничено и тя може да бъде допълвана и актуализирана по всяко време. Интуитивният, интерактивен начин за намиране на необходимата информация, прави киоска изключително полезен и все по–предпочитан. Озвучаването ще бъде извършено посредством специално подбран и подготвен за целта софтуер.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)