Избрани Новини

Обсъдиха европейските програми "Европа на гражданите" и "Творческа Европа"

Представиха успешно реализирани проекти на община Струмяни по програма "Европа на гражданите"

Община Струмяни участва в международна конференция, темата на която бе свързана с бюджета и бъдещето на европейските програми "Европа на гражданите" и "Творческа Европа".

В тази връзка Националният център за контакт организира международна конференция с участието на Европейската комисия, Изпълнителната агенция за образование, аудиовизия и култура, както и представители на всички центрове за контакт в държавите членки.
Конференцията се проведе в национала галерия "Квадрат 500", София, а представител от Общинска администрация Струмяни бе Фиданка Котева - зам.кмет хуманитарни дейности на община Струмяни, както и Илина Якова - собственик и управител на "Юни партнърс" ЕООД, които представиха успешно реализирани проекти на община Струмяни по програма "Европа на гражданите".
Събитието бе открито от министъра на културата Боил Банов, като основната цел на форума бе да се отбележи "Европейската година на културното наследство 2018", както и да се популяризират успешните български проектни предложения, финансирани по програма "Европа на гражданите".
Сред гостите и участниците в това събитие бяха и оценителите от ЕАСЕА, които следят за успешното изпълнение на вече одобрените проектни предложения.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов