Избрани Новини

Памбос Агапиу ще учи на латино децата на Кюстендил

Откритият урок започва точно в 18.30 часа на площад "Велбъжд”

За Деня на детето, 1 юни – петък, Памбос Агапиу и танцьорите от „Памбос Денсинг Център“ ще преподават безплатно уроци по латино за децата на Кюстендил. Откритият урок на кипъреца започва точно в 18.30 часа на площад „Велбъжд” и ще премине под мотото „Децата на Кюстендил танцуват“. Освен безплатен уъркшоп, Памбос ще представи и специална шоу програма. Към събитието ще се присъединят и местни школи по танци и спортни клубове.
Инициативата е на Община Кюстендил и цели да насърчи младите хора да спортуват и да участват в различни форми на сценични изкуства с ползи за здравето и за цялостното личностно развитие. Танцът е отлична практика за добро настроение и инструмент за освобождаване от стреса и тревожността при деца и възрастни.
„В нашата школа отделяме специално внимание на децата и от самото начало Мария Агапиу води групи по салса за деца от 6 до 13 години. Ако се чудите кой е най-добрият начин да укротите безграничната енергия на детето си, то салса е чудесен вариант. Уроците по танци са страхотна алтернатива за спорт и забавление за децата от всички възрасти. Танцуването е силна физическа активност и децата, които посещават редовно уроци по танци, имат значително подобрение в цялостното физическо здраве, дори в оценките в училище. Танцуването потенциално може да помогне на деца с наднормено тегло да отслабнат, както и да подобрят хранителните си навици. Освен това възпитава и на дисциплина“, убеден е Памбос.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов