Избрани Новини

Тази вечер гледаме "Великденско вино"

Благоевград Лайф

16-05-2018, 14:40

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Тара-ра-бумбия" започва!

"Тара-ра-бумбия" продължава!

При голям интерес продължава "Тара-ра-бумбия"

"Щастливият Бекет“ е втората пиеса за деня

С много емоции и великолепни постановки протича VI-тото международно издание на „Тара-ра-бумбия“.
Актьорите от „Момчето от последния чин“ показаха истински талант и силна игра вчера пред благоевградската публика. Артистите Стефан Вълдобрев, Боряна Братоева, Димитър Николов, Димитър Банчев, Симеон Алексиев и Красимира Кузманова под вещата режисура на Крис Шарков представиха сюжета на постановката с динамика, съспенс и невероятни режисьорски решения. Пиесата „Момчето от последния чин“ е написана от испанския драматург Хуан Майорга.
След края на спектакъла публиката се пренесе в „Гората на моето дърво“ с  Васил Зафирчев и Сашо Костов от Драматичен театър „Джинот“ от Велес. Постановката е под режисурата на Александър Ивановски по драматургичния текст на  младия, но доказал се автор Сашо Димоски.
„Тара-ра-бумбия“ продължава и днес, 16 май, с постановката на театър „Възраждане“  - „Великденско вино“ от 19:00 часа на Голяма сцена на ДТ „Н.Й.Вапцаров“.
„Щастливият Бекет“ е втората пиеса за деня. Тя ще бъде поставена на сцената в Младежки дом от 21:30 часа. Щастливият Бекет“ е интерактивен театрален спектакъл, който е вдъхновен от пиесата „О, щастливи дни“ на Самюъл Бекет.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов