Общинската структура на ГЕРБ в Благоевград проведе отчетно-изборно събрание

За председател бяха номинирани досегашният ръководител Йордан Андонов и Бисер Михайлов

Общинската структура на ГЕРБ в Благоевград проведе редовното си отчетно-изборно събрание. По време на събитието бе представен отчетът на общинското ръководство за предходния мандат, а след това бяха направени номинации за общинско ръководство, секретар и ръководител. За председател бяха номинирани досегашният ръководител Йордан Андонов и Бисер Михайлов. След гласуването двамата получиха близки резултати.
По време на събитието Даниела Савеклиева, областен координатор на ГЕРБ и народен представител, коментира успешното председателство на България и подчерта огромното  значение за Благоевград и целия регион за реализирането на един от основните приоритети, а именно Западните Балкани.
Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов благодари на организацията за добрата работа. Той подчерта, че местната власт получава подкрепа от правителството, усилията са еднопосочни, затова и Благоевград се променя през години и се реализират многобройни проекти, които подобряват качеството на живот на жителите на града. „Всичко, което правим, ни дава повод за самочувствие, защото никой преди нас не е направил повече за Благоевград”, каза още кметтът Камбитов.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен