Избрани Новини

Ученици от Белица очароваха кмета на Мартина Франка

Те са на учебна визита по проект "Образователна философия за нова поколение“

От 12 до 16 март ученици от СУ "Св.св.Кирил и Методий" - Белица  взимат участие в учебна визита по проект „Образователна философия за нова поколение“, финансиран по програма Еразъм+ в Мартина Франка, Италия.
Вчера Моника Йорданова, Айше Джемал и Сайфие Салих заедно с техните ръководители Яна Калоянова и Зарифка Реджеп посетиха училище Тито Ливио в Мартина Франка, където присъстваха на презентация за образователната система в Италия, чуха концерт на техните приятели от Италия, разгледаха забележителностите на красивият италиански град.
Представителите на училището присъстваха и на обяд в училище, на който бяха представени традиционни храни от всички страни, участващи в проекта - Италия, Испания, Полша, България и Литва. Впечатлиха своите партньори с традиционна българска храна като домашна лютеница, питка, различни видове сладка, кисело мляко и български захарни изделия.
Бяха раздадени и традиционни български сувенири на директора на училище Тито Ливио, както и на кмета на Мартина Франка, които бяха очаровани.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)