Избрани Новини

Инспектор Кристиян Иванков от РДПБЗН - Кюстендил завоюва награда

Тя е от Националния конкурс "Пожарникар на годината“

Инспектор Кристиян Иванков от група „Оперативен център“ на РДПБЗН - Кюстендил, бе отличен  вчера на церемония по награждаването на победителите в 23-я национален конкурс „Пожарникар на годината“.
Той е служител на РДПБЗН - Кюстендил от 2013 година.
Наградата - статуетка, грамота, мобилен телефон, му бе връчена от главния секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов.
Кристиян Иванков организира управлението на ресурсите на звената за ПБЗН при РДПБЗН - Кюстендил при пожари, бедствия и извънредни ситуации. Взаимодейства с основните и други съставни части на ЕСС, държавни органи и институции, местното самоуправление, неправителствени организации. Поддържа постоянна готовност за осъществяване на дейността съобразно длъжностните си задължения и стриктно изпълнява отдадените заповеди и разпореждания на ръководителите си. Участва в установяването на причините за възникнали пожари и изготвя пожаро-технически експертизи. Разработва и актуализира планове за пожарогасене. Провежда тренировки за установяване състоянието и готовността на системата за ранно предупреждение и оповестяване. Извършва оценка на данните, получавани от системите за наблюдение, предупреждение и оповестяване на база от системите за ранно предупреждение и мониторинг и постъпилата информация от НОЦ.
Инспектор Кристиян Иванков е номиниран от ръководството на дирекцията за участие в Националния конкурс „Пожарникар на годината“ за участието си в управлението на силите и средствата в гасенето на 22 пожара с материални загуби в Кюстендилска област. Той ръководи и евакуирането на 50 човека от село Гърляно при обявеното бедствено положение вследствие на проливните дъждове в началото на декември 2017 година.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)