Избрани Новини

Театърът в Благоевград завършва годината с успешен проект

Близо 3 000 деца и родители посетиха театъра в дните от кампанията "Коледните чудеса за родители и деца”

В продължение на десет дни Драматичен театър – Благоевград е препълнен с детски смях и коледно настроение. Приблизително 3000 деца и родители посетиха събитието, което се случва за първа година в Благоевград.
Последната дата, на която зрителите могат да се включат в „Коледните чудеса за родители и деца” е днес /23.12.17г. събота/, от 11:00ч.
Всяка година театърът прави за децата на Благоевград новогодишно представление, но този път спектакълът „Идва Коледа!”, постановка на Огнян Спиров и Биляна Дилкова, е само част от голямото празненство, което Добрият старец реши да подари на всички.
Сградата на театъра е дворецът на Дядо Коледа, а когато прекрачите прага му, ще се озовете сред просторните фоайета, широките стълбища, колонади и високите тавани, мраморни стени и огромни полилеи, потънали в разкошна коледна украса. Във всеки кът ще ви очакват различни атракциони, забавни игри и занимални, както и много лакомства за децата.
Герои от различни театрални приказки ще се грижат за малчуганите и техните забавления. Аниматори на игрите са актьори от трупата и студенти от Югозападен университет „Неофит Рилски”- Благоевград.
В края най-после ще се появи и самият Дядо Коледа със Снежанка и шейна, препълнена с коледните подаръци. Децата ще получат дългоочакваните си желания и ще се снимат за спомен с Добрия старец и всички приказни герои.
Всеки родител може да остави подарък на касата на театъра, а Дядо Коледа ще го подари в края на спектакъла!
Повече информация на касата на театъра или на телефон 0879/ 52 37 29



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)