Избрани Новини

Световната звезда в професионалния бокс Дейзи Ланг идва в Сандански

Ще бъде специален гост на първото издание на благотворителната инициатива "Децата на Сандански“

Световната звезда в професионалния бокс Дейзи Ланг ще бъде специален гост на първото издание на благотворителната инициатива „Децата на Сандански“. Това съобщиха организаторите на събитието. Спортистката е приела поканата на Александър Манолев да присъства на церемонията по награждаване на талантливите деца на Сандански, която ще се състои утре (22 декември), от 16:30 часа, в Парк Хотел Пирин.
Трикратната световна шампионска по бокс Десислава Кирова, по-известна като Дейзи Ланг, има рекорд от 19 победи на ринга, 1 равенство и едва 3 загуби. Тя е включена и в Залата на славата на бойни изкуства на САЩ. Дейзи Ланг ще бъде не само специален гост на инициативата в Сандански, но ще връчи и част от наградите на децата. „Радвам се, че тя прие нашата покана – сигурен съм, че това ще мотивира още повече нашите деца да си поставят все по-високи цели и да ги надскачат“, каза Александър Манолев.
Припомняме, че по идея на Александър Манолев, заместник-министър на икономиката, тази година се учредява инициатива „Децата на Сандански“. Тя има основна цел да отдаде внимание на деца и младежи, които през изминалата година са показали заложби в областта на образованието, изкуствата или спорта.  С помощта на Община Сандански, които също застават зад инициативата, е направен преглед на децата и младежите от региона, които през изминалата година са завоювали призови места на олимпиади, състезания, конкурси и др., за да бъдат селектирани повече от 40 участника, които ще бъдат наградени в рамките на първото издание на „Децата на Сандански“. Те са условно разделени в три категории: „Посланик на Сандански“; „Бъдещето на Сандански“ и „Младите лъвове на Сандански“. За разлика от други конкурси обаче, тук няма да има първо, второ и трето място, защото всички те вече са показали, че са победители.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)