Избрани Новини

За първи път кмет на Белица пусна светлините на Коледната елха

Кметът Ревански покани гражданите на Белица на чаша червено вино и топла баница

След обявения тридневен траур и изминалите шест дни от нелепата смърт на Фатиме Колашова , кметът на община Белица по импровизиран начин, без плануваните фоерверки, музика , песни и хора,  съвсем скромно пусна светлините на Коледната елха в Белица.
Преди да изпълни коледния ритуал, Радослав Ревански сподели пред жителите на града: “Както знаете общината ни беше в траур, но все пак да дадем старт на Коледно - Новогодишните празници, за да ги превърнем в традиция и всяка година по тържествен начин да запалваме светлините на коледната елха. Да бъдем и ние като нормалните градове. В Белица живеем и християни, и мюсюлмани, а сега идват светлите християнски празници. Молбата ми е, така, както взаимно се уважаваме в ежедневието си и тачим празниците си, да продължим и за в бъдеще все така. Пожелавам на всички да сме живи и здрави и весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници".
След запалване на светлините на коледната елха, кметът Ревански покани гражданите на Белица на чаша червено вино и топла баница.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)