Избрани Новини

Боб яхния раздаде кухнята за бедни в Благоевград

Новините

10-12-2017, 21:40

Снимка:

Кухня за бедни (фейсбук)

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

123 порции раздаде кухнята за бедни в Благоевград тази неделя

Всеки може лесно да стане и дарител

Тази неделя (10.12.2017) доброволците от кухнята за бедни към църквата "Св. Николай Чудотворец" в квартал "Грамада" в Благоевград сготвиха за десетки съграждани. Менюто беше боб чорба, към която апетитно беше прибавена и сезонна туршия с хляб. За десерт хората получиха вкусни ябълки, а накрая всеки получи и халва.

Освен това хората чуха и топла църковна проповед, която ги стопли в студения неделен ден. Така освен обедното  меню, всеки отнася със себе си и по нещо, над което може да размишлява и което да го подкрепя в ежедневието му до следващата неделя.

Ако искате да получите повече информация как може да сте полезни на инициативата, може да отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопска света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград. Необходимо е само желание!

На тези места може и да се осведомите за текущите работилници, които църквата организира - хорово пеене, рисуване, "Неделно училище" и журналистически клуб.

Информация за текущите нужди на църквата и кухнята също може да откривате, ако се присъедините във фейсбук групата "Ако си дал на другия".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов