123 порции раздаде кухнята за бедни в Благоевград тази неделя

Мисия

04-12-2017, 10:20

Снимка:

Кухня за бедни (фейсбук)

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кухнята за бедни започна да раздава и духовна храна

Хората послушаха за живота на св. Николай

Тази неделя (03.12.2017) доброволците от кухнята за бедни към църквата "Св. Николай Чудотворец" в квартал "Грамада" в Благоевград сготвиха зеле с ориз и  картофено пюре. За десерт дошлите хора получиха халва. Бяха раздадени 123 порции. Раздаден беше и хляб.

Освен това хората чуха и за житието на св. Николай. Така освен обедното  меню, всеки отнася със себе си и по нещо, над което може да размишлява и което да го подкрепя в ежедневието му до следващата неделя.

Ако искате да получите повече информация как може да сте полезни на инициативата, може да отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопска света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград. Необходимо е само желание!

На тези места може и да се осведомите за текущите работилници, които църквата организира - хорово пеене, рисуване, "Неделно училище" и журналистически клуб.

Информация за текущите нужди на църквата и кухнята също може да откривате, ако се присъедините във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Снимка на Деня

Щрихи от Плевен