Избрани Новини

Грейнаха коледните светлини в Разлог

Запалиха празничните светлини и по улиците и центъра на

За девета поредна година Разлог спазва традицията тържествено да бъдат запалени светлините на коледното дръвче. Жители и гости на града се насладиха на прекрасния момент, който допринесе още повече коледно настроение. Общински куклен театър-гр. Благоевград гостува и тази година на тържеството. Актьорите, с прекрасната си игра, докоснаха многобройната публика, а постановката „Коледари-сурвакари“ впечатли и разсмя малки и големи.
Заедно с коледната елха, грейнаха светлините и по улиците и центъра на Разлог. Общинска администрация осигури хиляди лампички, светещи гирлянди, светлинни пана с коледни мотиви на възловите улици и централната градсдка част.
Коледа и коледният дух в Разлог могат да бъдат почувствани и от „Булевардът на елхите“ - инициатива на Сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“, което за пета поредна година доставя удоволствие на разложани и техните гости. Мероприятието се осъществява с подкрепата на Община Разлог, а тази година в него взеха участие младежи от Португалия, Италия, Германия и Испания. 30-те елхи бяха украсени от различни институции, училища, фирми, сдружения, неправителствени организации и др.
Следващото най-чакано събитие в Разлог е „Старчевата“ - новогодишният кукерски карнавал, който събира хиляди на централния площад в Разлог. Гоненето на злите сили започва от 10.30 ч. на 1 януари 2018 г.Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов