Избрани Новини

Банско пали днес Коледните светлини

Невена Цонева изнася концерт за Нова година в курорта

Коледният дух в най-добрия зимен курорт на Балканите официално ще бъде запален днес, 5-ти декември. Лично кметът Георги Икономов се очаква да отброи до 17:00 момента, в който светлинките на коледната елха на централния градски площад ще засияят. Коледни песни, както и огнено шоу, подготвено от трупа "Дивинитас", ще допринесат за създаване на празнично настроение, а както всяка година дребни лакомства ще получи всяко дете.
Културната програма за най-светлите християнски празници ще включва общ концерт на Детското театрално студио с ръководител Мариана Думанова и детската школа по пиано, водена от Марина Иванова. Те ще изнесат концерта си на 19-ти декември.

Традиционен поздрав към жителите и гостите на града ще отправи читалището със своя голям коледен концерт под надслов "Свята коледа". Децата от всички самодейни състави към читалището,са подготвили с много трепет програмата на концерта, който е планиран за 21-ви  декември от 17:30 ч.
В новогодишната нощ жителите и гостите на града ще бъдат забавлявани от Невена Цонева. Талантливата певица, която замени в “Ку-ку бенд” Цветелина Грахич, е подготвила букет от свои и чужди песни, с които да създаде весело празнично настроение на пл. "Никола Вапцаров".



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)