Избрани Новини

"Заедно за природата“ гостува и в Благоевград

Събитието е тази събота /7 октомври/ от 11.00 часа на площад "Македония“

Благоевград ще бъде домакин на третото събитие от инициативата на Карлсберг България и Екопак България „Заедно за природата“ с поредкрепата на Община Благоевград. Тази събота /7 октомври/ от 11.00 часа на площад „Македония“ всеки желаещ може да върне за рециклиране минимум 10 опаковки от бира - стъклени, пластмасови бутилки или кенове. Първите 1300 души, включили се в инициативата, ще получат еднократно награда, а останалите 1000 – еднократно талан, който отново им осигурява награда. Специално за жителите и гостите на Благоевград „Заедно за природата!“ ще бъде допълнена от концерт на група D2. Водещ на събитието ще бъде Димитър Павлов.
Инициативата е част от политиката на Карлсберг България за устойчиво развитие и корпоративна социална отговорност. Кампанията цели да насочи вниманието на обществото към разделното събиране и рециклиране на отпадъци, както и да допринесе за екологичния начин на живот и опазването на околната среда.
Екипът на Карлсберг България призовава жителите на Благоевград да донесат максимален брой опаковки от бира, независимо от тяхната марка, за да покажат своята съпричастност към опазването на природата и да подпомогнат усилията на компанията за подобряване на екологичния отпечатък на местната общност. Екип на Екопак България ще разяснява детайлно ползите за околната среда и как всеки може да даде своя личен принос за опазването на природата.
Повече информация може да бъде получена на телефон 0892 444 329 или на e-mail: galina.pauncheva@amic.bg .



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов