Избрани Новини

Обичани водещи ще радват с присъствието си на "Пирин Фолк"

Това са Николай Николов и Даниела Колева

На юбилейното XXV-то издание на фестивала „Пирин Фолк“ Сандански на сцената като водещ ще се завърне познатият и обичан Николай Николов.
Той е водещ на десет издания на фестивала "Пирин фолк". Първото му качване на сцената е през 2005 година. Партньори като водещи през годините са му били певиците Алисия, Теодора, Кали, Райна, Нелина, Валя, Аксиния, Виктория Дайреджиева и актрисата Станислава Ганчева. Ники Николов е  работил като водещ на новините на БНТ, преди това в телевизия "България он ер" и "MSAT". Завършил е "Маркетинг и мениджмънт" в УНСС, специализирал е "Публични комуникации". Зодия Скорпион.
„Благодарение на годините, в които се занимавах отблизо с "Пирин фолк", успях да направя чудесни приятелства с много от изпълнителите. Радвам се, че всяка година фестивалът се променя и търпи развитие, но запазва основната линия и цел - да представя авторски песни на фолклорна македонска основа с темите и героите, които продължават да вълнуват публиката и зрителите. За първа година ще работя с екипа на директора Ненчо Касъмов и съм изключително поласкан от получената покана“, споделя Ники Николов.
На сцената в Летния театър до Ники Николов като водеща ще застане още едно познато и обичано лице – Даниела Колева. Телевизионна журналистка и водещ, тя има богат опит от ефира на БНТ, БТВ и Нова ТВ. Специализирала е в Дирекция „Новини” на италианската телевизия Rai 1, а от 2002 г. до 2006 г. е аташе по културата и печата в посолството на Република България в Рим. Чаровната Даниела Колева ще е водещ за пети път на фестивала. V-то, VI-то, VIII-о и XXIV-то издание минават с нейното вещо и запомнящо се присъствие.
Юбилейното XXV-то издание ще се проведе на 25, 26 и 27 август.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов