Избрани Новини

Младежи информираха връстници за опасностите от дрогата в Банско

СНЦ "Тенис Клуб Еделвайс” отчете успешна кампания за вредата и опасностите за здравето от зависимостите

В последната вечер от Джаз фестивала в Банско, СНЦ „Тенис Клуб Еделвайс” отново имаше свои представители, работещи по програмата за информираност на младежите между 15 и 29 години.
Основната задача на сдружението бе в дните на фестивала, от 5 до 12 август, да бъдат информирани максимален брой младежи за вредата и опасностите за здравето от различните видове зависимости.
Разположени бяха шатри с логото на проекта, а усмихнати млади хора даваха пълна информация относно зависимостите. Много информационни материали и подаръци с логото на проекта, който се изпълнява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2017 година, получиха голяма част от посетителите на щанда на организацията.
Всеки, отговорил правилно на поне 80% от въпросите във Фейсбук играта им, получи награда. Чрез тази информационна кампания, която се проведе по време на Джаз фестивала, членовете на „Тенис Клуб Еделвайс” разясняваха опасностите за здравето на младите, причинени от различните зависимости.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов