Избрани Новини

Таксите в ДЮШ на ОФК "Пирин"се повишават с 5 лв.

От две години насам последният набор в клуба, този който е старша възраст, е освободен от такси

Във връзка с интереса около решението таксите в ОФК Пирин ЕООД Благоевград да се повишат с 5 лв., ръководството на клуба внася следното уточнение.
Откакто ОФК Пирин е общински клуб, това е първото повишение на такси. През 5-те си години на съществувание, таксите не са променяни, а бяха на базисна цена, определена въз основа акумулиране на разходите в школата.
В тези 5 години, школата на клуба отново се върна на подобаващото си място – водеща и най-желана за развитие на децата в югозапада. Възловите възрасти, тези в U15, U17 и U19, заиграха в най-елитните първенства на България, което от своя страна довежда до по-големи разходи. Бяха осигурени нови треньорски кадри с лицензи, които да подготвят талантите.
От две години насам последният набор в ОФК Пирин, този който е старша възраст, е освободен от такси.
Политиката на клуба за развитие на собствени кадри неизменно включва заплащането на такси. Такива са практиките във водещи школи у нас и на запад.
ОФК Пирин винаги ще се стреми да е отворен към младите таланти от региона и да е добър пристан за всички желаещи и можещи да постигнат някакво ниво в играта футбол.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов