Избрани Новини

Младежи от Дупница посетиха Народното събрание

Поканата е на депутата от ПП ГЕРБ Ивайло Константинов

Младежи от община Дупница посетиха днес Народното събрание по покана на депутата от ГЕРБ-Кюстендил Ивайло Константинов. Младите хора са представители на младежката структура на ГЕРБ в община Дупница. Те бяха посрещнати и от другия народен представител на политическата сила от Кюстендилска област - Кирил Калфин.

В последния ден от работата на парламента младежите посетиха пленарната зала и имаха възможност да изслушат част от парламентарния контрол. С Ивайло Константинов те обсъдиха приетите в последните заседания по-важни законови промени, какво предстои да се случи на държавно ниво, както и актуални политически теми.

"Изключително съм доволен, че виждам в младите такъв хъс за работа, както и заинтересованост от политическия живот в държавата. Поздравявам ги за полезните инициативи, които реализират на местно ниво, и за пореден път подчертавам, че разчитаме много на тях", каза Константинов.

В края на визитата младежите се срещнаха и с председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той ги поздрави за активността и им пожела да продължават да бъдат все така мотивирани да работят за положителното развитие на страната.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов