Избрани Новини

"Ножица-трепач" ще защрака в Банско

Мисия Банско

01-07-2017, 11:00

Снимка:

Театър "Българска армия"

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Банско събира големите в театъра

Глад за сервитьори и бармани мъчи туристическия бизнес в Банско

Започват Летните театрални празници "На публиката – с любов”

Един от най-добрите столични театри - „Българска армия“, избира вместо да си почива през лятото, да ни разсмива. „Ножица-трепач“ е хитовата комедия, която освен зрители ни прави и участници. Тя ще посети Банско на 1 юли и с нея откриват театралния фестивал Летни театрални празници "На публиката – с любов” . Начало на представлението: 19:00 часа.

Автор: Брус Джордан и Мерилин Ейбръмс
Постановка: проф. д-р Ивайло Христов
Сценография: Нина Пашова
Музика: Дони - Добрин Векилов
Костюми: Кремена Халваджиян
Превод: Златна Костова
Участват: Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Стефания Колева, Ненчо Илчев, Иван Радоев, Гергана Данданова, Александър Дойнов

Ти, който четеш тези редове, не си просто зрител! Ти имаш уникалния шанс да бъдеш сценарист и режисьор на това, което ти предстои да видиш. Какво е то? “Ножица-трепач” е една пиеса, в която всяка вечер се извършва убийство. Жертвата е известна пианистка, а заподозрени са всички, които са я познавали.

Всеки от тях има мотив, но извършителят е един. Започва разследване, в което и ти можеш да участваш и да решиш отговора на загадката. “Ножица-трепач” е уникално динамично представление, което нито веднъж не се повтаря. Защото всеки път действието взема различен обрат. Благодарение на теб - зрителя. “Ножица-трепач” е любимата комедия на Америка. Играна е повече от прочутите спектакли “Котките” и “Клетниците”.

“Ножица-трепач” е гледана от 6 000 000 души по света и счупи рекордите по зрителски интерес и в България. На 24 ноември спектакълът се изигра за 100-ен път на сцената на театър "Българска армия". Формулата на този успех стъпва на касовата американска комедия с отворен финал. За зрителите остава удоволствието да разнищват едно престъпление и сами да определят с гласуване каква да бъде развръзката на криминалното уравнение.

За пръв път методът на интерактивното представление е поднесен от бляскав букет от актьори, които заслужено събират овациите за несъмненото им умение да импровизират, да забавляват и разсмиват и най-резервирания зрител.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)