Избрани Новини

Защитеното жилище в Раздол отпразнува 10-годишен юбилей

Имаше торта, подаръци и цветя

В с.Раздол, община Струмяни, се проведе емоционално тържество, отбелязващо 10-годишния юбилей от разкриването на социалната услуга "защитено жилище" в община Струмяни.
На тържеството бяха поканени всички потребители и служители в защитените жилища, бивши управители на институцията, кметове, служители от общинска администрация Струмяни, представители на социалните служби, жители и гости на с.Раздол и много спомоществуватели.
В емоционална реч управителката на защитените жилища Маргарита Аталъкова разказа историята от създаването на институцията и сподели за ежедневната грижа и борба с предизвикателства на деня, които преодоляват заедно потребители и служители, за да има добруване и адекватна грижа за нашите "по-специални" съграждани. Тя не пропусна да благодари за положения професионален труд и на предходните управителки на защитените жилища, на управители на институции, кметове, служители и колеги. От името на кмета на община Струмяни Емил Илиев, бе поднесен поздравителен адрес с красива кошница с цветя към всички потребители, служители, гости и спомоществуватели от Фиданка Котева, зам.кмет хуманитарни дейности.Тя отправи благопожелания към всички за здраве, сили и одухотвореност, мисъл и мъдрост, за да продължават да създават добрина и човечност в своята професионална грижа за хората. И както се полага на рожден ден, след музикален поздрав  потребители и гости опитаха вкусната торта-подарък. Емоционално наситена програма бе поднесена от потребителките на защитените жилища към гостите и бе продължена от прекрасния певчески състав от НЧ "Братя Миладинови-1936" в с.Микрево, които изпъстриха празника с багри и прекрасни малешевски песни.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)