Избрани Новини

Ученици от Езиковата гимназия в Благоевград посетиха парламента

Срещнаха се с с Цветан Цветанов и депутатите от ГЕРБ-Благоевград

Над 50 ученици от Езиковата гимназия в Благоевград посетиха Народното събрание по покана на народния представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Даниела Савеклиева. Посещението бе награда за отличните им резултати по време на учебната година и ползотворното им участие в олимпиади и състезания.

„Радостен съм, че в парламента идват млади хора, които да чуят от първо лице каква е работата на народните представители, да разберат как протича законодателният процес,

каква е позицията на ГЕРБ по важни за обществото теми”, коментира председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Заедно с него и депутатите от ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева, Александър Мацурев, Георги Динев и Димитър Гамишев, младите хора дискутираха актуални теми като последствията след „Брекзит“ и проблемите пред съвременна Европа.

„Третото правителство на Бойко Борисов ще продължи да води България по пътя на силна и обединена Европа. Ще следим строго и ще въвеждаме мерките за ограничаване на бежанския поток, ще работим по посока възобновяването на отношенията на страната ни с Македония. Важно е всички ние, като общество, да се противопоставяме на фашливите новини, особено в интернет”, каза още Цветан Цветанов.

Младежите от Езиковата гимназия разгледаха пленарната зала и сградата на парламента и се запознаха с историята на институцията.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)