Избрани Новини

Първи ден е на промоционалните цени в Драматичен театър Благоевград

Благоевград Лайф

08-06-2017, 11:35

Снимка:

ДТ "Н.Вапцаров" Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Драматичен театър – Благоевград се готви за новия сезон

"Световъртеж” от смях ще има на сцената на Благоевградския театър

Представя най-новото заглавие в афиша си - френската комедия "Световъртеж"

Днес /08.06.17г./, от 19:00ч. Драматичен театър „Н.Вапцаров” представя най- новото заглавие в афиша си -  френската комедия „СВЕТОВЪРТЕЖ” от Жан Жак Брикер и Морис Ласег.
Това е първото от три представления, с които театърът ще закрие сезон 2016/17. Три спектакъла от репертоара на театъра, а именно  едни от най – търсените заглавия - „Световъртеж”, „Женско царство” и „Боряна”, са вече в продажба на промоционални цени – два билета на обща цена 10 лв. 
Зрителя го очаква истински СВЕТОВЪРТЕЖ от смях.
„СВЕТОВЪРТЕЖ” е комедия за нравите на съвременното общество, което не може да се справи с най-нормалните за развитието на цивилизацията понятия като дълг, морал, истина, уважение, добро, зло. СВЕТОВЪРТЕЖ – такъв е животът!
За Жан Жак Брикер и Морис Ласег критиката твърди, че са едни от най-успешните тандеми в новата френска драматургия. Пиесите им се играят при изключителен зрителски интерес и отдавна са напуснали пределите на Франция.
Авторите поставят на изпитание усилията на героите да разкрият истината, а тя все повече се заплита в мрежи от лъжи и това естествено предизвиква смях и недоразумения.
В представлението участват Александър Митев, Теодор Куков, Стефан Попов, Биляна Дилкова, Аделина Томова.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)