Избрани Новини

Кирил Калфин проведе приемен ден с жители на община Кюстендил

Голяма част от гражданите потърсиха съдействие за осигуряване на работа

Народният представител от ГЕРБ Кирил Калфин проведе приемен ден в Кюстендил. По време на приемната той се срещна с жители на общината, изслушвайки техните проблеми и поставени въпроси.

Голяма част от гражданите потърсиха съдействие за осигуряване на работа, както и  какви възможности има за трудова заетост по различни програми. Пред народния представител от ГЕРБ бяха поставени за решаване проблеми от битов и социален характер. Гражданите зададоха и въпроси, свързани с юридически казуси и инфраструктурни проекти в общината.

Кирил Калфин се ангажира да потърси решения по поставените казуси, като за част от тях народният представител съдейства веднага.

"Хората се оплакват, че имат жалби, искания до дадени институции, но нямат отговор от тях. Обещано им е, че ще бъде даден отговор, дори има препоръки от Министерството на земеделието към Държавен фонд "Земеделие" да дадe отговор по определен въпрос и той не се получава месеци наред. Това е недопустимо и ние ще настояваме тези отговори да бъдат получени, защото хората трябва да са наясно какво се случва с техните казуси и въпроси", обясни Кирил Калфин.

Народният представител пое също така ангажимент да съдейства с каквото може за изграждането на военен паметник в община Рила. За направата на монумента се иска становището от областния управител и от военния министър. "Ще съдействаме с каквото можем, защото има нужда от изграждането на такъв паметник в град Рила и това е нещо хубаво, което ще остане за поколенията", каза още Калфин



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)