Избрани Новини

Празнуваха 80 години футболен клуб "Левски" в село Крупник

Народните представители от ГЕРБ Даниела Савеклиева и Стефан Апостолов бяха гости на тържествата

Народните представители от ГЕРБ Даниела Савеклиева и Стефан Апостолов бяха гости на тържествата по повод 80 години футболен клуб "Левски" в село Крупник, община Симитли. На модерния стадион „Арена” – Крупник, обновен по проект ,,За младите хора и тяхното бъдеще”, се проведе футболен мач между ветераните на „Левски” - София и "Левски" – Крупник. Първото име на клуба от селото е "Юнак", но тъй като голяма част от местните футболисти са фенове на „Левски”, се наложило преименуване.

На изнесена тържествена сесия на стадиона  Асен Чифлигаров и Кирил Георгиев Равначки - Карчо бяха удостоени със званието „Почетен гражданин на Община Симитли” за заслуги за развитието на спорта в с. Крупник и общината. Двамата  бяха наградени от кмета на община Симитли Апостол Апостолов и кмета на селото Иванка Чакалска.

Председателят на Зоналния съвет на БФС – София Валентин Чакъров връчи купа на ръководството на клуба. По повод годишнината златни значки получиха ветераните на местния тим Кирил Равначки, Андрея Андреев, Петър Василев и Асен Чифлигаров. Специални подаръци за всички гости, ветерани и приятели бяха подготвили от „Левски“ - Крупник, като кметът Апостолов награди заслужилите в развитието на спорта.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)