Избрани Новини

Депутатите от ГЕРБ Даниела Савеклиева и Георги Динев празнуваха с петричани

Бяха гости на тържествата по повод празника на Петрич

Народните представители от ГЕРБ Даниела Савеклиева и Георги Динев бяха гости на тържествата по повод празника на Петрич. Заедно с Неврокопския митрополит Серафим и кмета на fбщина Петрич Димитър Бръчков те посетиха църквата „Св. Георги”. Негово Високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим отслужи литургията, в която се включиха десетки жители и гости на града.

Даниела Савеклиева и Георги Динев, кметът на Сандански Кирил Котев, общинският ръководител на ГЕРБ – Гоце Делчев Димитър Гамишев, общинските съветници от ГЕРБ, представители на съсловните организации бяха гости и на празничния концерт, който се проведе на препълнения централен площад на Петрич.

„Неслучайно светецът Георги Победоносец закриля града на борбените българи – Петрич. Днес имаме редица поводи да бъдем единни и да сме уверени в бъдещето на град, да покажем, че усилията ни водят до добри резултати”, каза кметът Димитър Бръчков. Той пожела здраве на всички официални делегации, които уважиха празника на града, както и на всички жители и гости. „Бъдете благословени в мислите си и успешни в делата си. Петрич ще пребъде“, каза още кметът.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов