Избрани Новини

Три отбора от ДЮШ участват на турнири

„Берое“ 2007 замина за участие в „Звездичка къп“

Три отбора от ДЮШ на „Берое“ започват участието си в различни турнири, съобщава beroe.bg.

„Берое“ 2005 е в Дряново, където вчера започна участието си на Великденски турнир по Футбол 9. Момчетата на Слави Жеков са в група с отборите на „Лудогорец“, „Миньор“ и „Янтра“. В първия си двубой те победиха „Миньор“ с 3:0. Днес те играят с връстниците си от Разград, а утре с тези от Габрово. Финалите на турнира са във вторник.

„Берое“ 2007 замина за участие в „Звездичка къп“ и днес започва своето участие в надпреварата с двубой срещу „Етър“. Утре са срещите със „Зведичка 2“ и „Витоша 13“, а във вторник със „Звездичка 1“ и „Добруджа“. В този турнир всички участници играят помежду си и няма групова и финална фаза.

„Берое“ 2008 също са в Дряново за участие във Великденския турнир по Футбол 5. Момчетата на Борис Киров стартираха с победа срещу „Аристон“ с 6:2 вчера. Днес те играят с „Локомотив 1927“ (Дряново), а утре е последния мач от предварителната група срещу „Янтра“. Финалите в този турнир са във вторник.

Днес „Берое“ 2006 пък излиза във финален двубой срещу „Академия Хаджи“ на международния турнир в Трявна. В предварителната си група момчетата на Иван Желев загубиха с 1:3 точно от румънския си съперник за финала, но след това победиха „Сердика“  с 13:2 и „Черноморец“ с 3:2. Те се класираха за полуфиналите като най-добър втори отбор в групите и там победиха „Дунав“ след изпълнение на дузпи.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)