Избрани Новини

ЦСКА и домакините спечелиха "Звездичка Къп"

Момчетата на Владимир Манчев демонстрираха характер и спортна злоба, напук на крехката си футболна възраст

Близо 300 малчугани от 14 родни и чуждестранни клубове взеха участие в традиционния турнир "Звездичка къп" в Бургас. Той бе за деца във възрастовите групи 2003/ 2004 год. и 2005/ 2006 год. Организатори бяха ДФК "Звездичка" и община Бургас.

При по- голямата възраст триумфираха малките "лъвчета" от ЦСКА след четири безответни победи. Момчетата на Владимир Манчев демонстрираха характер и спортна злоба, напук на крехката си футболна възраст. На финала те се наложиха с класическото 3:0 над домакините от "Звездичка". В малкия финал "Локомотив"/Сф/ надделя над "Стяуа". 

Заместник - кмета на Бургас Лорис Мануелян, известен още като един от най - заклетите фенове на "Левски" по морето, заяви: "Не крия, че бих предпочел да наградя като победители Левски или Звездичка, ама такъв ми бил късмета. Стана хубав турнир и това е начина за възраждане на родния спорт", каза Мануелян.

При по-малката възраст заслужена радост в редиците на бургаската "Звездичка". Четири безответни победи за главния треньор Петър Алексиев, а на финала селекцията му се наложи с 2:0 срещу ЦСКА с треньор Борислав Георгиев. 

За разлика от предишното издание, тазгодишния турнир бе далеч по- масов, като в него взеха участие много отбори. През следващата година ще се проведе третото издание на турнира, като част от участниците, вече получиха покани за него.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов