Избрани Новини

Започва фотоконкурс "Европа в моя регион 2017”

Целта на конкурса е да се отбележи 10-годишнината от присъединяването на България към Европейския съюз

Областен информационен център – Благоевград организира фотоконкурс „Европа в моя регион 2017” като част от общата инициатива на мрежата от информационни центрове за популяризиране на ЕСИФ в България - "ЗАЕДНО за ЕВРОПА", която ще се проведе в периода 10 март – 09 май 2017 г.
Целта на конкурса е да се отбележи 10-годишнината от присъединяването на България към Европейския съюз, като се популяризира приноса на ЕСИФ за развитие на региона и възможностите, които те предоставят за подобряване живота на хората в него.
Всички желаещи да участват в конкурса трябва да изпратят снимки на обекти, обновени или изградени с европейски средства в област Благоевград. Изпращаните снимки трябва да показват резултати или дейности от успешно реализирани проекти с помощта на европейските средства в населеното място на участниците.
За целта е необходимо да бъде изпратен Формуляр за участие, Декларация за авторско право и до 3 снимки най-късно до 7 април на e-mail: oic.blagoevgrad@gmail.com.
Регламентът за участие, както и необходимите документи могат да бъдат намерени на адрес: http://www.eufunds.bg/blagoevgrad, както и на Фейсбук страницата на Областен информационен център – Благоевград. Там ще бъдат публикувани и всички получени снимки, като оценката ще се извършва онлайн с гласуване чрез харесване на избраната снимка. Авторите на първите три снимки, събрали най-много харесвания, ще получат награди – дигитален фотоапарат, дигитална фоторамка и външна батерия за мобилен телефон. С част от изпратените снимки ще бъде организирана фотоизложба. Откриването на фотоизложбата и награждаването на победителите във фотоконкурса ще се извърши в тържествена обстановка в присъствието на медии и официални лица на 25 април - в Деня на 10-та годишнина от подписването на Договора за присъединяване на България към ЕС.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов