Избрани Новини

16-годишната Ралица Велинова стана "Девойка Кюстендилска пролет 2017"

Подгласнички станаха Даниела Стоименова и Теодора Атанасова

С голям спектакъл на открито снощи в Кюстендил се състоя конкурсът за избор на "Девойка Кюстендилска пролет" 2017. Победителка в конкурса е 16-годишната Ралица Велинова. Наградата на победителката връчи кметът Петър Паунов. Девойка "Кюстендилска пролет" 2017 получи 1 500 лв. от община Кюстендил.

Подгласнички на Девойка "Кюстендилска пролет" 2017 станаха Даниела Стоименова и Теодора Атанасова. Те бяха наградени от община Кюстендил с по 850 лв. За момиче на публиката беше избрана Евелина Василева, която също получи парична награда от 850 лв. Всички участнички получиха от Община Кюстендил  подарък - официалните тоалети и обувките, с които участват в спектакъла, както и луксозни албуми със снимки.

В празничната програма взеха участие финалистите от музикални предавания Виктория Георгиева и Искрен Тончев-Искрата, както и любимката на поколения Силвия Кацарова заедно с Теди Кацарова.

Тържествата по случай празника "Кюстендилска пролет" ще продължат на 21 март, от 11.00 часа, на площад "Велбъжд", където ще бъде отслужен молебен за здравето на кюстендилци и ритуал по предаването на символите на града. В празничната програма ще вземат участие Стефан Диомов и "5-те сезона", както и народният изпълнител Николай Славеев. Тържества ще има и на крепостната стена над града, където ще бъдат изградени сцени.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов