Избрани Новини

Ангелкова: Ще продължим да насърчаваме икономическите зони в София-област

Водачът на листата на ГЕРБ-София област посочи образованието, като един от приоритетите на партията

Министърът на туризма в правителство на Бойко Борисов Николина Ангелкова посети занаятчийска работилница към НЧ „Гео Милев 1954" в Момин проход, съобщава пресцентърът на ГЕРБ. "С дейността на занаятчийската работилница подпомага развитието като туристическа дестинация. Трябва да бъде насърчавана всяка дейност, която прави населеното място уникално, с цел привличане на туристи и инвестиции", заяви Ангелкова.

Пред присъстващите тя подчерта, че програмата на ГЕРБ съдържа мерки за развитие на всички сектори от политическия и икономически живот в страната. „Нашата програма е единствената, в която сектор „Туризъм" е заложен като приоритет. Предвиждаме агресивна реклама за всички видове туризъм, както и създаване на специална програма, която да финансира социализация на туристическите обекти", посочи Ангелкова.

„Без образование, няма как да вървим напред като нация. Трябва да предложим качествено образование, за да задържим младите хора в България и да върнем тези, които са извън страната ни", заяви Ангелкова. По думите й, ГЕРБ ще работи за приемането на законопроект за намаляване на административната тежест. „Целта ни е да облекчим хората и бюрокрацията да бъде прехвърлена към администрацията", заяви тя.

Николина Ангелкова бе категорична, че ГЕРБ ще работи за изграждането на икономически зони. „Общините Сливница, Божурище, Костинброд са прекрасен пример за малки икономически зони на територията на София област и ние ще продължим да ги развиваме", заяви Ангелкова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов