Избрани Новини

Ангелкова: Ще работим за плавно и прогресивно увлечение на всички пенсии

Животът

13-03-2017, 12:45

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Обвинения в лъжи и манипулации между ГЕРБ и БСП в дебат за твърденията на Йончева

При редовен кабинет ще съдействаме на сръбската страна, в отношенията си с ЕК, за да стартира максимално бързо изграждането на газопровода

Ние не говорим празни приказки и не си служим с лъжи. ГЕРБ предлага реалните решения за България. Мой основен ангажимент при редовен кабинет ще е рехабилитацията на пътя София – Брезник, за да продължи да се развива икономическата зона в общината. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ – София област Николина Ангелкова пред жителите на Сливница, съобщиха от пресцентъра на партията. По отношение на газовата връзка България – Сърбия тя подчерта, че 45 милиона евро са осигурени от ЕС. „При редовен кабинет ще съдействаме на сръбската страна, в отношенията си с Европейската комисия, за да стартира максимално бързо изграждането на газопровода“, добави Ангелкова. Пред жителите на Сливница водачът на листата на ГЕРБ-София област изтъкна, че благодарение на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов Сливница има отделно горско стопанство.

„Това се случи, благодарение на волята на правителството, което постави фокус върху всяка община“, каза тя. Министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов подчерта, че основният приоритет на ГЕРБ е образованието. „Залагаме в инвестиции на учителите, както и да се борим с неграмотността сред учениците. За да имаме образована нация е важно нашите деца да имат достъп до образование и ние ще работим в тази посока“, заяви Николина Ангелкова.

Като друг важен приоритет в програмата на ГЕРБ Николина Ангелкова посочи здравеопазването. По отношение на пенсиите министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов посочи, че ГЕРБ ще работи за плавно и прогресивно увлечение на всички пенсии. „Сливница е една от най-добрите примери за най-добре развиваща се икономическа зона. Ние знаем как да създаваме работни места, затова работещата икономика е следващият ни приоритет. Ние не говорим приказки и не си служим с лъжи. ГЕРБ предлага реалните решение за България“, заяви Ангелкова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов