Книгата "Свечеряване" на Красимира Кацарска ще има втора премиера

Второто представяне е на 3-ти април от 17.30 часа в зала "22-ри септември"

Второ представяне на новата си книга с разкази и новели ще направи в зала "22-ри септември" в Благоевград Красимира Кацарска. Отново ще представи книгата си "Свечеряване". Причината за новата литературна проява е големият интерес на почитателите на авторката към новото й произведение и желанието им да се срещнат с любимата си писателка. Второто представяне е на 3-ти април от 17.30 часа, отново в зала "22-ри септември".

Авторката е член на Съюза на българските писатели и на Националната асоциация на литераторите. Кореспондент е на вестник "Словото днес". Председател е на Творческо обединение "ХХІ век" на пишещите от Югозападна България. Художествен ръководител е на Литературен салон "Огнище" и на Ателие за творческо писане "Ритъм" към НЧ "Н. Вапцаров-1866". Автор е на 17 художествени, 8 литературоведски и на 41 методически книги. Носителка е на една международна и на десетки национални литературни награди.

За новата си книга авторката казва: "И трите цикъла на "Свечеряване" са свързани с моето субективно усещае за смисъла на живота - твърде кратък отрязък от Вечността. Давам си сметка за това, че пристрастното ми отношение към представените проблеми няма да се приеме еднозначно от разнородната читателска публика. Но това е напълно обяснимо. Никъде няма само добро или само зло. Те се срещат и разминават, сблъскват се или намират помирителна среда, разкриват се или се скриват зад думи и действия, които рушат довчерашните стереотипи... И зад всеки случаен разговор гледа една житейска съдба, която ме е разтърсила..."Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"